I løbet af ferien, vi alle kan virke lidt overvældet til tider. Stress kryber ind i vores liv og helligdage er ikke så tilfreds, som vi havde håbet. Her er 5 stress fri ferie tips til at få dig gennem sæsonen:

3491709853_ef1e9382be_b

Må ikke være perfektionist. Det er okay, hvis din udsmykning, bagning og indpakning er ikke op til Martha Stewarts niveau. Plus det er okay, hvis du ikke prøver at gøre det hele selv eller gøre det overhovedet.

Opret en tidsplan. Tag du Kalender alle de ting, du skal udføre. Planlæg når at gøre shopping, mailing, partier, og alle andre ferieaktiviteter. (Hvis du handler online, give mulighed for forsendelse tid.)

Har et budget. Intet kan understrege dig ud mere end tanken om klatring regninger under ferien. Før rammer butikkerne, beslutte, hvor meget du vil bruge i forvejen. Lad kreditkort hjemme og betale med kontanter eller betalingskort for at undgå over udgifter.

Skær traditioner, der ikke længere meningsfuldt. Drop årlige aktiviteter, der kun en vane, og ikke længere er sjovt for dig eller din familie.

Hold dig til sunde vaner. Prøv at undgå overspisning af ørkener og drikkevarer. Det er okay at have en cookie eller to, bare don; t gå amok. Også holde med motion og ikke slække ud, bare fordi du er væk fra arbejde.