En ferie er din mulighed for at lade dit hår ned og gøre, hvad du nyder – Bliss. Ferie er fab for at tale tid ud fra en stressende, moderne livsstil. Men det er værd at tænke over, hvad du lade dig i for, før du går, så du kan undgå og ubehagelige overraskelser. Det er nu værd at lade noget forkæle den dyrebare tid med dine venner. Forberedelse er nøglen!

3491825977_876f5e0934_z

Tjek vores 5 bedste tips til at sikre, at du overlever din ferie:

1. Vand, vand, vand. Drik masser i løbet af dagen, før du går ud og helt sikkert når du kommer tilbage – det vil holde dig hydreret. Men sørg for at det er på flaske vand og undgå is lavet med lokale vand.

2. Pack klogt – Hvis du opdager, at de ferie – overindulging fører til en forstyrret mave, eller hvis du er i et fremmed land og har plukket noget op, lad ikke diarré ødelægge dit sjov. Immodium Instants er en virkelig praktisk let at hjælpe med at kontrollere diarré hurtigt og affectively og du behøver ikke at tage dem med vand som de smelter på tungen – nemt!

3. Kend dine grænser – ikke drikker overdrevent eller forsøge at holde trit med dine venner, du vil føle syg og vil fortryde det i morgen!

4. Brug altid en høj faktor solcreme (med en SPF på mindst 15) og undgå solen fra 11:00 til 15:00, når det er på sit varmeste