Lissabon er en levende by, med meget at se og gøre, herunder et aktivt natteliv, mange barer og fantastiske restauranter, og mens mange besøgende hyppige det som en weekend ferie, vil et længere ophold give en dybere forståelse og nydelse af kulturen i Portugal. Byen har mange hoteller at dække en bred vifte af budgetter, og hoteller i Lissabon er kendt for deres varme gæstfrihed.

Bortset fra dens moderne side, er Lissabon også emmer af historie, og besøgende kan nyde et udvalg af omfattende museer, arkitektur, og lokale attraktioner.Introduktion til denne fantastiske by er nu let end før. Ved at søge på nettet kan du finde ud af de billigste flyrejser online med sites som Expedia, BravoFly har en række flyselskaber liste tilbyder meget omkostningseffektive fly til Lissabon.

De Museer i Lissabon

For dem interesseret i historie og kunst, her er nogle spændende museer at besøge:

Museo Calouste Glubenkian er et stort kompleks og har egyptiske artefakter og renæssance malerier. Museo de Marinha er en flåde museum. Portugal var engang en stor sømagt og dette museum har fanget den herlige historie af Portugals store søfarende dage.

Museu de Arte Popular er en udforskning af de skikke og traditioner Portugal.

Museu de Artes Decorativas er en nostalgisk rejse tilbage i tiden og viser livsstil og skikke det portugisiske folk.

Museu Nacional dos Coches er udelukkende helliget vogne, især dem, der anvendes fra det 17. til det 19. århundrede.

Berardo Museum for moderne og samtidskunst i Belem er relativt nye, åbning i 2007. Det har samlinger fra berømte kunstnere, herunder Picasso, Pollack, Warhol, Magritte, og Bacon.

Arkitekturen i Lissabon

Lissabon er en by med arkitektoniske vidundere, fra smukke gamle bygninger til renæssance paladser.

Her er et par eksempler:

The Monastery of Jeronimos, grundlagt i det 16. århundrede, har været den gravplads af royalty i fire århundreder.Castelo de Sao Jorge, bygget i det 5. århundrede, ligger i Alfama-distriktet og tilbyder udsigt over byen samt floden Tejo.Den Elevador de Santa Justa, der går tilbage til 1902, er en jern lift stiger til 45 meter, der tillader besøgende at se byen.

Lokale seværdigheder i Lissabon

Lissabon er også hjemsted for den verdensberømte Oceanario, som er den største europæiske akvarium. Dette kompleks huse 450 arter af marine liv, herunder pattedyr, fugle og fisk.

Solar do Vinho do Porto, som oversætter på engelsk til “Port Wine House” ligger i palads bygget i det 18. århundrede. Her serveres hundredvis af sorter af vin.