Øen Mauritius, med dens hvide pulver sand og uberørte strande, er bare den perfekte flugt og engagere sig i forskellige vandsportsaktiviteter (bet på fodbold). Beliggende midt i det Indiske Ocean, det er en førsteklasses turistattraktion med turister fra alle dele af verden, konvergerer i dette paradis ø.

14358243408_036a3fafa0_z

Hovedsageligt en destination for strand elskere, kan en ferie i Mauritius nu være en fuld-skala vand sportsbegivenhed for de mere atletiske dem. En bred vifte af vandsportsaktiviteter kan holde nogens rejseplan travlt, underholdende og endda særdeles spændende.

Farvandene omkring øen giver mulighed for en bred vifte af vandsport såsom snorkling, dykning, sejlads, dybhavsfiskeri, kajak, windsurfing, jetski, sub-vand gåtur, motorbåd rejser, parasailing og meget mere.

For dem, der ikke er komfortable at gå til dybt vand, snorkling er ideel. De fleste af de snorkeling pletter er tæt på havet, og nogle af de bedste af dem er lige inden den stenede kyster. For dem, der ikke ønsker at tage en dukkert i vandet, kan glas bund både lejes til at give meget klare glimt af det marine liv og koraller nedenunder.

En mere eventyrlystne aktivitet under en ferie i Mauritius er windsurfing. Det er populært blandt eventyr asylansøgere og de perfekte betingelser for de mauritiske farvande er sikker på at få deres adrenalin s kører højt.

Desuden er vand betingelser er altid fremragende til sejlads. Udforske øen på en sejlads krydstogt ombord på en yacht giver en unik charme og fortryllende øjeblik.